Våra ledare

Ledare i Dansoteket

Som ledare i Dansoteket har du en viktig roll. Du möter våra dansare och ser till att var och en får delta efter sina egna förutsättningar och utvecklas i sin egen takt tillsammans med din grupp. För våra deltagare blir du en viktig person som de ser fram emot att träffa.


Alla våra ledare erbjuds kontinuerlig utbildning. Du får gå Studieförbundet Vuxenskolans cirkelledareutbildning för att bli bekant med folkbildningens metodik. Våra kurser bedrivs som studiecirklar och utgår ifrån att alla ska ha möjlighet att delta på sina egna villkor och efter sina egna förutsättningar. Alla är välkomna, alla är lika viktiga och alla behövs.


Vi introducerar dig i hur vi jobbar i föreningen och i det du behöver veta som ledare.


Du blir erbjuden att delta i workshops och vidareutbildningar i dans. Ibland reser vi tillsammans för att delta i någon kurs eller workshop på annan ort. Ibland kommer utbildare till oss.


Som ledare i Dansoteket deltar du också i våra olika framträdanden och arrangemang, både med dina grupper och som medlem i föreningen.


Du är välkommen att delta i alla våra danskurser och är välkommen att dansa med oss övriga ledare i vår egen ledargrupp.Skulle du vilja dela med dig av dina kunskaper och göra det möjligt för att andra att utvecklas tillsammans i en dansgrupp?


Hör av dig till oss!


Skicka gärna ett mail till info@dansoteket.se där du berättar lite om:


  • vem du är
  • vad du har för erfarenhet/utbildning
  • vilka åldersgrupper och genrer du skulle vilja leda
  • varför du vill bli ledare i Dansoteket


Vi ser fram emot att höra av dig!