Om oss

Välkommen till Dansoteket Bollnäs!


Dansoteket Bollnäs är en ideell förening som bildades 1990. Föreningens målsättning och ambition är att främja fristående dans som aktivitetsform och konstart. Vi vill också ge möjlighet för dansarna i föreningen att utvecklas och kunna avancera i sin egen takt.

Inom Dansoteket finns unga dansare från sexårsåldern ända upp till de sena tonåren samt grupper för vuxna. Dansarna i Dansoteket har hela tiden möjlighet att byta grupp eller delta i flera olika grupper. Allt beroende på kunnande och intresse.

 


Vi i Dansoteket ordnar så att de olika grupperna får möjlighet att visa upp sina färdigheter och vid ett flertal framträdanden under både Höst- och vårtermin.


 Dansoteket har styrelsenmöten varje månad under terminen och sitt årsmöte i februari/mars. Möten där ni alla är mer än hjärtligt välkomna att delta.

Skulle du vara intresserad av att gå, hör av er till oss!


Självklart är ni välkomna med synpunkter, åsikter, tips och frågor till oss.

Mail: Info@dansoteket.se

Facebook/Instagram: Dansoteket Bollnäs


Dansotekets kurser är upplagda som studiecirklar.

Vi är också medlem i Kultur vid Ljusnan, ingår i Bollnäs Kommuns avtalsföreningslista och samarbetar kring olika projekt med olika föreningar och aktörer i kommunen.


Vår medlemsavgift är blygsamma 100 kronor. Familjer betalar 150 kronor.

Postgironummer är 4445713-3.

Dansare som inte har betalat medlemsavgiften får endast deltaga i kursen, inte vid Dansotekets arrangemang pga att de då inte är försäkrade.

Själva kursavgiften betalas till studieförbund och varierar från grupp till grupp.


Mvh Dansotekets styrelse